| Pogledajte prethodnu temu :: Pogledajte sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
aLMiiRa_x Pricalica² .
Pridružio se: Oct 29, 2005 Poruka: 4464
|
Uneseno: sr nov 04, 2009 9:29 pm Naslov: |
|
|
Izgleda da moramo odustati..
Nema nista od ovoga..  _________________ "Ako ne znas odakle si, ne mozes znati kuda ides." |
|
| Na vrh |
|
 |
mrki62 Pricalica

Pridružio se: Oct 01, 2006 Poruka: 2457
|
Uneseno: ce nov 05, 2009 7:01 am Naslov: |
|
|
Ništa onda , morat ću početi koristiti svoja hekerska iskustva i ovaj forum dovesti u red  _________________ Seks je način uživanja u spolnosti i tjelesnosti. Ljubav može ali i ne mora biti dio toga. |
|
| Na vrh |
|
 |
IRMIN Irmin.Com

Pridružio se: Nov 13, 2001 Poruka: 1944 Mjesto: Na Stopu Skrenes Pravo
|
Uneseno: po nov 09, 2009 9:39 pm Naslov: |
|
|
Edit Opcija je ukinuta iz razloga sto pojedini clanovi nisu koristili tu opciju u svrhe za koje je namjenjena tj. za popravljanje greskica u postu, nego su mislili da je zanimljivo otvoriti temu i onda kasnije vratiti se i izbrisati sve vlastite postove tako da tema nema ama bas nikakvog smisla.
U prethodim postovima mozete vidjeti kako prvo pregledati poruku prije nego je posaljete. Koristitte tu opciju da bi eliminisali moguce pravopisne greske ili greske prilikom postavljanja slika i slicno.
Ako nemozete da zivite s porukom s kojom ste poslali i toliko vam smeta ono sto se napisali onda posaljite PP moderatoru zaduzenom za taj forum i moderator ili ja cu vam sa zadovoljstvom napraviti promjene koje zelite. _________________ Pravila Foruma
Irmin.Com WallPapers | MyPCWalls |
|
| Na vrh |
|
 |
IRMIN Irmin.Com

Pridružio se: Nov 13, 2001 Poruka: 1944 Mjesto: Na Stopu Skrenes Pravo
|
Uneseno: po nov 09, 2009 9:41 pm Naslov: |
|
|
Novi moderatori su moguci samo onda kada ja vidim potrebu za tim.
Moderatori se biraju tako sto ja i moj tim izabere ko ce to biti.
Trenutno nevidim i nemamo potrebu za novim moderatorima. Kada nam bude trebalo, osoba koju budemo imali u vidu ce biti kontaktirana.
Nikakvi polovi i glasanja ne dolaze u obzir. _________________ Pravila Foruma
Irmin.Com WallPapers | MyPCWalls |
|
| Na vrh |
|
 |
MalenoTvoje22 Pricalica

Pridružio se: Jan 25, 2009 Poruka: 2481
|
Uneseno: ut nov 10, 2009 12:41 pm Naslov: |
|
|
| mrki62 :: | Ništa onda , morat ću početi koristiti svoja hekerska iskustva i ovaj forum dovesti u red  |
nemoj jadan bio sad ce ti ban slozit  _________________ Ljudi su kao oci, dobro vide sve osim sebe. |
|
| Na vrh |
|
 |
Princiipesa Bravo ! Ja !

Pridružio se: May 22, 2009 Poruka: 1199
|
Uneseno: ut nov 10, 2009 3:12 pm Naslov: |
|
|
haj vratite edit opsciju bar na dva-tri minuta
nekad se preleti pa onda kad procitas- oh sta napisa... _________________