Pridružio se: Nov 06, 2003 Poruka: 7174 Mjesto: Schweiz
Uneseno: ut nov 03, 2009 3:39 am Naslov:
Dezza ::
Seka-aida ::
mrki62 ::
Sandžaklije ,......... u čemu je štos ?
Što se Sarajevčani distanciraju od njih ?
Pa nekontam sto ih nevole
Meni su mnogo smjesne ove sarajlije po dijaspori. Vazda kukaju na te sandzaklije kako su se svi preselili u sarajevo. Pa mora se neko naseliti kad ste se vi odselili. A ja, sto se ne vrate pa ih istisnu ako im toliko smeta.
sarajlijama mnogo nesto smeta.. a vecina su doseljenici... a bas ti doseljenici se i bune.. prave sarajlije vec manje... znam po mojoj rodbini.. koja je vecim dijelom u sarajevu... a ima tu i malo naseg mentaliteta.. da nam oni iz drugih krajeva bosne ne pasu (istocnjaci, krajisnici, itd. izuzetak su hercegovci - hehehe.. ) ... samo sam ja dobar, drugi nevaljaju, oni su seljaci.. hehehe..
ja mislim da se sandze ne vole, zato sto imaju i snalazljiviji su od sarajlija. oni se bore.. napreduju.. uzimaju im dobre pozicije.. itd. i to znam, posto imam rodbine iz sandzaka, ( ja sam jedno bosansko-sandzacko dijete) koja zivi u sarajevu i imaju jako dobre poslove.. eto.. ja mislim da je to to.. mozda grijesim.. hehehe.. _________________
mislim da si potpuno u pravu kad su sandjaklije u pitanju. oni mogu i oni imaju, zato ih sarajlije nevole. uzese im sarajevo hehehe
ma jedan vic o njima:
doso mujo u dzehenem kad ono more, plaza, cvjece, golotinja.... heheh pita on nekog tipa:" pa zar ja nisam zalutao, ja sam trebao u dzehenem." kad ce ti on muji." ma nisi dosao si na pravo mjesto. samo od kad je onaj sandjaklija dosao sve renovirao. vidi sto nam je sad fino hehehehhehhe"
uh odo sad skroz od teme... et ja sam iz prozora imal jos kooooo _________________
Meni su mnogo smjesne ove sarajlije po dijaspori. Vazda kukaju na te sandzaklije kako su se svi preselili u sarajevo. Pa mora se neko naseliti kad ste se vi odselili. A ja, sto se ne vrate pa ih istisnu ako im toliko smeta.
sarajlijama mnogo nesto smeta.. a vecina su doseljenici... a bas ti doseljenici se i bune.. prave sarajlije vec manje... znam po mojoj rodbini.. koja je vecim dijelom u sarajevu... a ima tu i malo naseg mentaliteta.. da nam oni iz drugih krajeva bosne ne pasu (istocnjaci, krajisnici, itd. izuzetak su hercegovci - hehehe.. ) ... samo sam ja dobar, drugi nevaljaju, oni su seljaci.. hehehe..
ja mislim da se sandze ne vole, zato sto imaju i snalazljiviji su od sarajlija. oni se bore.. napreduju.. uzimaju im dobre pozicije.. itd. i to znam, posto imam rodbine iz sandzaka, ( ja sam jedno bosansko-sandzacko dijete) koja zivi u sarajevu i imaju jako dobre poslove.. eto.. ja mislim da je to to.. mozda grijesim.. hehehe..
Pa sad ne mogu ni reci kad mi je nesto smjesno jer to odma znaci da nisam Sarajka nego da sam doseljenik
A joooj teorije _________________
ja mislim da se sandze ne vole, zato sto imaju i snalazljiviji su od sarajlija. oni se bore.. napreduju.. uzimaju im dobre pozicije.. itd. i to znam, posto imam rodbine iz sandzaka, ( ja sam jedno bosansko-sandzacko dijete) koja zivi u sarajevu i imaju jako dobre poslove.. eto.. ja mislim da je to to.. mozda grijesim.. hehehe..
Kuda ?
Teško se je vratiti u državu - koja to nije. _________________ Seks je način uživanja u spolnosti i tjelesnosti. Ljubav može ali i ne mora biti dio toga.
Da malo objasnim, jedno je Cazinska Krajina a drugo je Srebrenica .
U srebrenici vladaju oni što su klali , silovali , progonili , ubijali i vratiti se u takvu vladavinu je teško.
Zato ja nikad nisam mogao skontati ; ko je imao m.u.d.a ,............ da potpiše ovakvu BiH ?
Moja stajališta na političkim temama su jasna a to mnogi naši ljudi ne prihvataju - jer nisu izravno oštećeni potpisom ovakve BiH . _________________ Seks je način uživanja u spolnosti i tjelesnosti. Ljubav može ali i ne mora biti dio toga.
Da malo objasnim, jedno je Cazinska Krajina a drugo je Srebrenica .
U srebrenici vladaju oni što su klali , silovali , progonili , ubijali i vratiti se u takvu vladavinu je teško.
Zato ja nikad nisam mogao skontati ; ko je imao m.u.d.a ,............ da potpiše ovakvu BiH ?
Moja stajališta na političkim temama su jasna a to mnogi naši ljudi ne prihvataju - jer nisu izravno oštećeni potpisom ovakve BiH .
kontam te dobro mrki _________________ Eminica_Prava ( 06.06. 1982 - 11.09. 2009)
Jesam li ti reko da te plaho alavjujem , sve do Bihaća _________________ Seks je način uživanja u spolnosti i tjelesnosti. Ljubav može ali i ne mora biti dio toga.
Sati su u GMT - 4 sata Idi na stranicu Nazad1, 2, 3 ... 14, 15, 16
Strana 16 od 16
Ne možete dodavati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete mijenjati svoje poruke u ovom forumu Ne možete brisati svoje poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu